Mulberry House International Kindergarten is open for application for the academic year 2024-25. Book a school tour now.

Mulberry House Summer Camp - Around the World Adventure 懋柏禮《環遊世界之旅》

    • Languages Available: English / Mandarin Immersion​ 設英文時段及普通話時段
    • 適合2歲至12歲 | 中環、南區和大埔校區
    • Ages 2-12 Yrs *3 Locations: Central | Southside | Tai Po

Join us at the incredible Summer Camp – “Around the Wold Adventure” during 17 June to 31 August, at Tai Po, Southside & Central Campuses for an immersive and fun-filled experience designed for children aged 2 to 12 years.Children will embark on an “Around the World Journey” theme, where they will travel across six continents: North America, South America, Europe, Africa, Asia, and Oceania! Each week will revolve around a different continent, offering them the opportunity to explore diverse cultures, cuisines, languages, and more through engaging activities, music, and art. The goal is to provide every young explorer with a memorable and enriching learning experience.

With 6 themes to choose from, you have the flexibility to select 1-week Camp or up to 6-week camp! We also offer morning, afternoon, and full-day sessions to suit your schedule.

Enrol on or before 30 April to take advantage of our Early Bird discount! Not only will your child have a blast at our camps, but they will also enhance their social skills and experience the benefits of an immersive environment that will significantly improve their language abilities.

Don’t miss out on this fantastic opportunity for your child to learn, grow, and have a blast!
Register now for the “Around World Adventure” Summer Camp and let your child a”travel with us” !.

DETAILS : 

  • Date : 17 June March to 31 August  (Except Public Holiday, Sundays & 22 June)
  • Session : See time slots for each campus below
    • AM Session:
      • [ 2-12years ] 3 hours or ;
      • [ 2-3 Years ] 1.5 hours   (Southside & Central Campus ONLY)
    • PM Session
      • [ 2-6 years ] 3 hours or ;
      • [ 2-3 Years ] 1.5 hours  (Southside & Central Campus ONLY)
    • Full Day : 6 hours
  • Early Bird Discount : Enrol on or before 30 April  to enjoy 25 % OFF and save up to $2700 ! 
  • Fee ( With early bird discount)   :
    • 3-hour Session : $900/session (3 hours)[ Required to sign up on a weekly basis ] 
      Original : $1200

本年度的暑期夏日營將於6月17日至8月31日期間舉行,為2至12 歲兒童度身訂造,小孩將會開展《環遊世界之旅》,在此主題下,孩子穿越六大洲:北美洲、南美洲、歐洲、非洲、亞洲及大洋洲,每週環繞不同大洲主題,讓他們透過多元文化的活動、音樂和藝術,去探索不同國家的文化、食物及語言等,讓每位小小探險家能度過一個難忘而具備學習意義的活動。
 
共六大主題供選擇,您可以彈性選擇參加一週或六週簿夏日營。我們還提供上午、下午和全日制的時段,以迎合您的時間安排。
 
在4月30日或前報名,即可享受我們早鳥優惠 !您的孩子不僅可以在我們的《環遊世界之旅》中獲得樂趣,還可以透過沉浸式環境培養社交技能和提高語言技能。
 
不要錯過讓您的孩子學習、成長和享受樂趣的絕佳機會!
 
立即報名參加《環遊世界之旅》,給您的孩子一個難忘的假期!

詳情: 

  • 日期 : 2024年6月17日至8月31日 (星期日、公眾假期及6月22日除外)
  • 時段 : 於下方查閱每所校區的時段及時間
    • 上午時段 :
      • [ 2至12歲 ] 3 小時 或 ;
      • [ 2-3 歲] 1.5 小時  (只限南區及中環分校)
    • 下午時段 :
      • [ 2-6 歲] 3 小時 或 ;
      • [ 2-3 歲] 1.5 小時  (只限南區及中環分校)
    • 全日時段 : 6小時
  • 早鳥優惠: 於4月30日或前報名,即可享七五折優惠,可減免高達$2700!
  • 費用( 早鳥優惠價 ):
    • 3 小時時段  : $900/節(每三小時)  [參加者需報讀整週節數]
       原價: $1200

詳情 Details

揀選心水校區及語言!

Choose your ideal language & Campus for our Easter Camp - Spring Adventure!

大埔校區 TAI PO CAMPUS

Easter Camp at Tai Po Campus – [ 2-6 years ]

  • Date : 17  June to 31 August  (Except Public Holiday, Sundays & 22 June )
  • Session : See time slots for each campus below
    • AM Session: 9:00am – 12:00nn (3 hours) 
    • PM Session : 1:00pm – 4:00pm (3 hours )
    • Full Day : 9:00am – 4:00pm ( 6 hours )
 
 
 

南區校區 SOUTHSIDE CAMPUS

Easter Camp at Southside Campus – [ 2-6 years ]

  • Date : 18  June to 31 August  (Except Public Holiday, Sundays & 22 June )
  • Session : See time slots for each campus below
    • AM Session
      • 2-3 years : 9:00am – 10:30am (1.5 hours) 
      • 3-6 years : 9:00am – 12:00nn (3 hours)
    • PM Session : 2:00pm – 5:00pm (3 hours )
      • 2-3 years : 3:30pm – 5:00pm (1.5 hours) 
      • 3-6 years : 2:00pm – 5:00pm (3 hours)

中環校區 CENTRAL CAMPUS

Easter Camp at Central Campus – [ 2-12 years ]

  • Date : 17  June to 31 August  (Except Public Holiday, Sundays & 22 June )
  • Session : See time slots for each campus below
    • AM Session
      • 2-3 years : 9:00am – 10:30am (1.5 hours) 
      • 3-12 years : 9:00am – 12:00nn (3 hours)
    • PM Session : 2:00pm – 5:00pm (3 hours )
      • 2-3 years : 3:30pm – 5:00pm (1.5 hours) 
      • 3-6 years : 2:00pm – 5:00pm (3 hours)
    •  
    • Full Day : 3-12 years  – 9:00am – 4pm  (6 hours)

Available at:

Southside  Camp: southside@mulberryhousekg.com  | Whatsapp:+852-5598 0555

Tai Po  Camp:taipo@mulberryhousekg.com  | Whatsapp:+852-5598 0909

Central Camp: hello@mulberryhouseasia.com  | Whatsapp: +852-5598 0509