Mulberry House International Kindergarten is open for application for the academic year 2024-25. Book a school tour now.

Mulberry House Easter Camp - Spring Adventure 懋柏禮春日探險之旅

    • Languages Available: English / Mandarin Immersion​ 設英文時段及普通話時段
    • 適合2歲至12歲 | 中環、南區和大埔校區
    • Ages 2-12 Yrs *3 Locations: Central | Southside | Tai Po

Join us at the incredible Easter Camp – “Spring Adventure” during 25 March to 12 April, at Tai Po, Southside & Central Campuses for an immersive and fun-filled experience designed for children aged 2 to 12 years and to enrich their understanding of Spring, nature, animals & language! With two exciting themes to choose from – “Farming Frenzy in Spring” & ” Spring Celebration with the animals” , including crafts, music, storytelling, and more, each Little Explorers are guaranteed a memorable and enriching experience.

With 8 days to choose from, you have the flexibility to select 1 day or up to 8-day camp. We also offer morning, afternoon, and full-day sessions to suit your schedule.

Enroll before 15 March to take advantage of our Early Bird discount!Not only will your child have a blast at our camps, but they will also enhance their social skills and experience the benefits of an immersive environment that will significantly improve their language abilities.

Don’t miss out on this fantastic opportunity for your child to learn, grow, and have a blast!
Register now for the Spring Adventure and give your child a spring break they will never forget.

DETAILS : 

  • Date : 25 March to 12 April  (Except Public Holiday, Sundays)
  • Session : See time slots for each campus below
    • AM Session:
      • [ 2-12years ] 3 hours or ;
      • [ 2-3 Years ] 1.5 hours   (Southside & Central Campus ONLY)
    • PM Session
      • [ 2-6 years ] 3 hours or ;
      • [ 2-3 Years ] 1.5 hours  (Southside & Central Campus ONLY)
    • Full Day : 6 hours
  • Early Bird Discount : Enrol on or before 15 March to enjoy 10 % OFF ! 
  • Fee ( With early bird discount)   :
    • 1.5 hour Session  : $ 600/session
      3-hour Session : $1050/session

    • 🌟Additional offer : Enjoy 1 FREE Trial class (non Spring Camp) if they enrol in 4 sessions of camp! 

齊來參與本年度於3月25日至4月12日期間舉辦的《春日探險之旅 》,大家可揀選大埔、南區和中環校區以參與活動 ! 沉浸式語言學習環境下, 《春日探險之旅 》包含一系列為2至12 歲兒童度身訂造的春日體驗和文化活動,並設兩大主題: 《春日農莊幻想曲》和《春日動物秀》,當中集合文化、音樂、遊戲與藝術元素,讓每位小小探險家能度過一個難忘而具備學習意義的活動。
 
有八天的活動日子供您選擇,您可以彈性選擇參加一天或長達八天的營期。我們還提供上午、下午和全日制的時段,以迎合您的時間安排。
 
在3月15日或前報名,即可享受我們早鳥優惠 !您的孩子不僅可以在我們的《春日探險之旅 》中獲得樂趣,還可以透過沉浸式環境培養社交技能和提高語言技能。
 
不要錯過讓您的孩子學習、成長和享受樂趣的絕佳機會!
 
立即報名參加《春日探險之旅 》,給您的孩子一個難忘的假期!

詳情: 

  • 日期 : 2024年3月25日至4月12日 (星期日及公眾假期除外)
  • 時段 : 於下方查閱每所校區的時段及時間
    • 上午時段 :
      • [ 2至12歲 ] 3 小時 或 ;
      • [ 2-3 歲] 1.5 小時  (只限南區及中環分校)
    • 下午時段 :
      • [ 2-6 歲] 3 小時 或 ;
      • [ 2-3 歲] 1.5 小時  (只限南區及中環分校)
    • 全日時段 : 6小時
  • 早鳥優惠: 於3月15日或前報名《春日探險之旅 》,即可享九折優惠!
  • 費用( 早鳥優惠價 ):
    • 1.5 小時時段  : $ 600/節

    • 3 小時時段  : $1050/節

    • 🌟額外尊享回贈 : 如選報四節或以上春季營,即可獲贈一堂免費試堂 (非春季營課堂) !

詳情 Details

揀選心水校區及語言!

Choose your ideal language & Campus for our Easter Camp - Spring Adventure!

大埔校區 TAI PO CAMPUS

Easter Camp at Tai Po Campus – [ 2-6 years ]

  • Date : 25 March to 6 April  (Except Public Holiday, Sundays)
  • Session : See time slots for each campus below
    • AM Session: 9:00am – 12:00nn (3 hours) 
    • PM Session : 1:00pm – 4:00pm (3 hours )
    • Full Day : 9:00am – 4:00pm ( 6 hours )
 
 
 
 
 

南區校區 SOUTHSIDE CAMPUS

Easter Camp at Southside Campus – [ 2-6 years ]

  • Date : 25 March to 12 April  (Except Public Holiday, Sundays)
  • Session : See time slots for each campus below
    • AM Session
      • 2-3 years : 9:00am – 10:30am (1.5 hours) 
      • 3-6 years : 9:00am – 12:00nn (3 hours)
    • PM Session : 1:00pm – 4:00pm (3 hours )
      • 2-3 years : 4:00pm – 5:30pm (1.5 hours) 
      • 3-6 years : 2:30pm – 5:30pm (3 hours)

中環校區 CENTRAL CAMPUS

Easter Camp at Central Campus – [ 2-12 years ]

  • Date : 25 March to 6 April  (Except Public Holiday, Sundays)
  • Session : See time slots for each campus below
    • AM Session
      • 2-3 years : 9:00am – 10:30am (1.5 hours) 
      • 3-12 years : 9:00am – 12:00nn (3 hours)
    • PM Session : 1:00pm – 4:00pm (3 hours )
      • 2-3 years : 4:00pm – 5:30pm (1.5 hours) 
      • 3-12 years : 2:30pm – 5:30pm (3 hours)
    • Full Day : 3-12 years  – 9:00am – 4pm  (6 hours)

Available at:

Southside  Camp: southside@mulberryhousekg.com  | Whatsapp:+852-5598 0555

Tai Po  Camp:taipo@mulberryhousekg.com  | Whatsapp:+852-5598 0909

Central Camp: hello@mulberryhouseasia.com  | Whatsapp: +852-5598 0509